Hallo hier is de beloofde roller voor de Imperial.

Het zijn harde kunstof rollen die ik gemaakt heb. Je boordt er een gat in van 22,5 mm. De rol kun je zo lang maken als je wilt. In dit geval is hij 400mm en 450 mm dik. De Imperial is 22 rond.

Je zaagt hem door. Je boort er 4 gaatjes in van 3 mm je verzinkt de gaten voor de schroeven Je tapt er draad in van 4 mm. Je zet ze tegen elkaar en schroef ze weer aan elkaar. Daarna boor je het gat weer op naar 22,5 mm (want door het zagen is deze aan de binnenzijde niet rond meer). Daarna kun je hem om de  Imperial  zetten.  Ik moet ze nog spuiten maar de cc staat zijn winterslaap nog te houden en wordt volgende maand gewekt en dan gaan ze er op. Het voordeel is je hoeft de Imperial niet door te zagen. Zo te monteren en te demonteren. De rubbers rollen er niet meer af .

Ik had een tijdje geleden gezegd dat ik wat zou uitwerken voor de imperial van de cc. Rollers zodat de imperial niet meer beschadigd. En dat de rubbers er niet meer afrollen. Het is simpel te maken het zijn harde kunststof rollen je boordt of draait een gat van 22,5 mm. (De imperial is 22 rond).Daarna zaag je hem door en boort er 4 gaatjes in van 3mmje verzinkt de gaten wat voor de 4 mm schroeven je snijdt er draad in 4 mm.Daarna boor je het gat weer op naar 22,5mm. De rol is 450 mm dik en de breedte is 400 mm. Het voordeel is dat je de imperial niet door hoeft te zagen en er iets anders tussen moet maken. ik moet ze nog in de kleur van de imperial spuiten en afwerken. Maar de cc staat nog in de winterstalling en wordt in mei gewekt.

alt alt alt alt alt alt alt alt