De Combi-Camp Club is een vereniging van mensen die een Combi-Camp vouwwagen hebben of in deze vouwwagen geïnteresseerd zijn.

De club wil een platform zijn voor haar leden met als doel:

  1. informatie en ervaringen uitwisselen
  2. onderling vragen beantwoorden
  3. contacten onderhouden met importeur en fabrikant
  4. contacten onderhouden met zusterclubs in andere landen

Zij doet dat door:

  1. het onderhouden van een website voor clubleden en geïnteresseerden
  2. het uitwisselen van tips en ervaringen
  3. het organiseren van activiteiten (bij voldoende belangstelling)

De Combi-Camp Club is als vereniging ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en beschikt derhalve over Statuten. Deze zijn door leden op te vragen bij het bestuur.

Gebruik van de website en deelname aan het forum is gratis. Wel is het zo dat het grootste gedeelte van de inhoud gereserveerd is voor geregistreerde gebruikers. Registratie kost niets, maar is voornamelijk bedoeld om ongewenst gebruik van met name het forum te voorkomen. LET OP: door de steeds meer gevanceerde spam robots hebben wij moeten besluiten 'dat elke aanmelding handmatig door de beheerder wordt 'gevalideerd en doorgezet'. U kunt dus niet direct aan de slag; wacht 1 dag en uw account wordt dan na controle 'goedgekeurd' waarna U kunt inloggen. Veel plezier op dit informatierijkeforum alvast!!

U kunt als bezitter of liefhebber van een Combi-Camp vouwwagen ook lid worden van de vereniging. Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

De vereniging en haar bestuur bestaan in z'n geheel uit vrijwilligers. Dit betekent dat niet altijd direct wordt gereageerd op mailtjes of vragen op het forum.

Ga naar de registratiepagina