Registratie voor het gebruik van het forum

Gebruik van de website en deelname aan het forum van de vereniging Combi-Camp Club is gratis. Het grootste gedeelte van de inhoud is alleen toegankelijk voor geregistreerde gebruikers. Registratie en toelating gebeurt handmatig via de beheerder en deze procedure is voornamelijk bedoeld om ongewenst gebruik van spamrobots op het forum te voorkomen.

Als u een account wilt voor het forum stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De beheerder zal u daarna informeren over de gebruikersnaam en wachtwoord.

Veel plezier op dit informatierijkeforum alvast!!

De vereniging en haar bestuur bestaan in z'n geheel uit vrijwilligers. Dit betekent dat niet altijd direct wordt gereageerd op mailtjes of vragen op het forum.

Lid worden van de vereniging. U kunt als bezitter of liefhebber van een Combi-Camp vouwwagen ook lid worden van onze vereniging. In dat geval betaalt u jaarlijkse contributie en heeft u met een CC vouwwagen de mogelijkheid om deel te nemen aan onze kampeerweekenden in het voorjaar en najaar.

De Combi-Camp Club is een vereniging van mensen die een Combi-Camp vouwwagen hebben of in deze vouwwagen ge├»nteresseerd zijn. De club wil een platform zijn voor haar leden met als doel:

  1. informatie en ervaringen uitwisselen
  2. onderling vragen beantwoorden
  3. contacten onderhouden met importeur en fabrikant
  4. contacten onderhouden met zusterclubs in andere landen

Zij doet dat door:

  1. het onderhouden van een website met forum en een Facebook groep voor leden
  2. het onderhouden van een Facebook pagina
  3. het uitwisselen van tips en ervaringen
  4. het organiseren van kampeerweekenden

De Combi-Camp Club is als vereniging ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en beschikt over een Huishoudelijk Reglement. Deze is door leden op te vragen bij het bestuur.

 Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.