In de loop van dit jaar zal het forum op deze website worden beëindigd.  

De laatste jaren is het gebruik van het forum fors gedaald.
Daarnaast hebben we veel last van personen of systemen die proberen om toegang te krijgen tot het forum. Soms zijn dit een paar per dag maar regelmatig loopt het aantal pogingen op tot ruim boven de honderd. Het scheiden van gewenste en ongewenste gebruikers is een handmatige handeling en dus dagelijks werk voor onze beheerder. 
Als laatste reden (en de belangrijkste) is de software waarop het forum draait. De huidige software is verouderd en inmiddels vervangen door een nieuwe versie. Het overzetten van het forum (en de website) is weliswaar mogelijk maar kan alleen door een Joomla/Kunena deskundige worden uitgevoerd en dat zal behoorlijk wat tijd kosten.

Relevante onderwerpen op het forum zullen terugkeren op de nieuwe website in de vorm van een "wiki" (verzameling documenten op internet). Ook de bestaande artikelen op de website en de nodige documentatie opgesteld door Klaar Toet (zie Facebook CombiCamp-Toet) zullen hier een plek gaan vinden. Graag ontvangen wij (mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) tips en voorstellen voor onze nieuwe "wiki"; indien nodig kunnen we hierbij gebruik maken van een kopie van het huidige forum. Deze kopie komt niet beschikbaar via internet.

Dus als u nog iets op het forum wilt raadplegen of downloaden; dan moet u daar niet te lang mee wachten.

Over de nieuwe website later meer.

Login