Agenda 2023

 

Kampeerweekenden:

 • 26 – 29 mei Pinksterweekend op camping Meerveld te Uddel (Veluwe)
 • 8 – 10 september op een nog nader te bepalen locatie ergens in Nederland.

Algemene Leden Vergadering:

 • 28 mei op camping Meerveld te Uddel

Alle leden van de Combi-Camp Club ontvangen gedetailleerde informatie over de kampeerweekenden, zoals onder andere over de aanmelding, eind maart.

Ter verduidelijking: een geregistreerd gebruiker van het forum is niet per definitie lid van de Combi-Camp Club. Lid is een ieder die na aanmelding bij het bestuur ook de contributie heeft betaald. Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Registreren voor toegang op het forum

Gebruik van de website en deelname aan het forum van de vereniging Combi-Camp Club is gratis. Het grootste gedeelte van de inhoud is alleen toegankelijk voor geregistreerde gebruikers. Registratie en toelating gebeurt handmatig via de beheerder en deze procedure is voornamelijk bedoeld om ongewenst gebruik van spamrobots op het forum te voorkomen.

Na registratie ontvangt u een bericht en een email met daarin het verzoek om uw account te bevestigen door middel van klikken op een meegeleverde link. Deze link werkt niet op bovengenoemde reden. De beheerder moet uw registratie activeren; zodra dit gebeurd is ontvangt u hierover een email. Omdat de vereniging volledig afhankelijk is van vrijwilligers kan dit daarom soms een paar dagen duren.

Als het inloggen daarna niet lukt dan graag een bericht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klik hier voor de registratiepagina. Alvast veel plezier op dit informatierijke forum !!

Klik hier voor meer informatie over de vereniging.

 

 

Zoeken binnen de inhoud van onze site

Goed om te weten: binnen onze site zijn er twee verschillende mogelijkheden om te zoeken met 'zoekwoorden' of 'zoektermen': je zoekt meteen ook binnen twee verschillende zoekgebieden....

Ben je dus op zoek naar info, doorloop dan aub eerst even beide zoek-opties.

 • Via het topmenu boven elke pagina 'zoeken in site-inhoud' zoek je naar inhoud van artikelen/berichten zoals ze op de site aanwezig zijn.
  - Voer een zoekterm in;
  - Klik 'Zoeken';
  - Je krijgt een resultatenpagina met artikeltitels en artikel-strofes waaruit je kunt kiezen;
  - Elk resultaat brengt je naar een artikel;
  - Met browserknop 'vorige' ga je vanuit een opgeroepen artikel terug naar de resultatenpagina. 

 • Als je vanuit het topmenu (ingang 'Forum') in het forum bent binnengekomen, dan vind je daar een tweede functie 'Zoeken' [zie beneden/onder de topmenu-lijn]
  Je  zoekt vanuit deze functie alleen binnen de forum'posts' :
  - Geef via 'Zoekopties' ook even aan binnen welke 'termijnen' wilt zoeken (bijv: 'Zoek bericht van': 'elke datum' en 'nieuwer');
  - Klik op knop 'Zoeken': scroll naar beneden;
  - Je krijgt een resultatenpagina met posting-onderwerpen waaruit je kunt kiezen.

Vind je geen bevredigende antwoorden, maak dan alsnog een nieuw onderwerp aan in het forum!

Succes!
   

Login