EINDE FORUM !!!!!!!!!!

In de loop van dit jaar zal het forum op deze website worden beëindigd.  

De laatste jaren is het gebruik van het forum fors gedaald.
Daarnaast hebben we veel last van personen of systemen die proberen om toegang te krijgen tot het forum. Soms zijn dit een paar per dag maar regelmatig loopt het aantal pogingen op tot ruim boven de honderd. Het scheiden van gewenste en ongewenste gebruikers is een handmatige handeling en dus dagelijks werk voor onze beheerder. 
Als laatste reden (en de belangrijkste) is de software waarop het forum draait. De huidige software is verouderd en inmiddels vervangen door een nieuwe versie. Het overzetten van het forum (en de website) is weliswaar mogelijk maar kan alleen door een Joomla/Kunena deskundige worden uitgevoerd en dat zal behoorlijk wat tijd kosten.

Relevante onderwerpen op het forum zullen terugkeren op de nieuwe website in de vorm van een "wiki" (verzameling documenten op internet). Ook de bestaande artikelen op de website en de nodige documentatie opgesteld door Klaar Toet (zie Facebook CombiCamp-Toet) zullen hier een plek gaan vinden. Graag ontvangen wij (mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) tips en voorstellen voor onze nieuwe "wiki"; indien nodig kunnen we hierbij gebruik maken van een kopie van het huidige forum. Deze kopie komt niet beschikbaar via internet.

Dus als u nog iets op het forum wilt raadplegen of downloaden; dan moet u daar niet te lang mee wachten.

Over de nieuwe website later meer.

Agenda 2023

 

Het tweede kampeerweekend dit jaar zal zijn rond het weekend van 8 – 10 september op camping Karekiet in Buren.

Alle leden van de Combi-Camp Club ontvangen gedetailleerde informatie over de kampeerweekenden, zoals onder andere over de aanmelding, in juli.

Ter verduidelijking: een geregistreerd gebruiker van het forum is niet per definitie lid van de Combi-Camp Club. Lid is een ieder die na aanmelding bij het bestuur ook de contributie heeft betaald. Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Zoeken binnen de inhoud van onze site

Goed om te weten: binnen onze site zijn er twee verschillende mogelijkheden om te zoeken met 'zoekwoorden' of 'zoektermen': je zoekt meteen ook binnen twee verschillende zoekgebieden....

Ben je dus op zoek naar info, doorloop dan aub eerst even beide zoek-opties.

 • Via het topmenu boven elke pagina 'zoeken in site-inhoud' zoek je naar inhoud van artikelen/berichten zoals ze op de site aanwezig zijn.
  - Voer een zoekterm in;
  - Klik 'Zoeken';
  - Je krijgt een resultatenpagina met artikeltitels en artikel-strofes waaruit je kunt kiezen;
  - Elk resultaat brengt je naar een artikel;
  - Met browserknop 'vorige' ga je vanuit een opgeroepen artikel terug naar de resultatenpagina. 

 • Als je vanuit het topmenu (ingang 'Forum') in het forum bent binnengekomen, dan vind je daar een tweede functie 'Zoeken' [zie beneden/onder de topmenu-lijn]
  Je  zoekt vanuit deze functie alleen binnen de forum'posts' :
  - Geef via 'Zoekopties' ook even aan binnen welke 'termijnen' wilt zoeken (bijv: 'Zoek bericht van': 'elke datum' en 'nieuwer');
  - Klik op knop 'Zoeken': scroll naar beneden;
  - Je krijgt een resultatenpagina met posting-onderwerpen waaruit je kunt kiezen.

Vind je geen bevredigende antwoorden, maak dan alsnog een nieuw onderwerp aan in het forum!

Succes!
   

Login