Voorjaarsweekend 2019

Over ongeveer 3 maanden is het weer zover: het Combi-Camp voorjaarsweekend. In Bunnik op de camping Buitengoed de Boomgaard van 7 tot 10 juni. Later deze maand volgt meer informatie en start de inschrijving voor de leden van de Combi-Camp Club.

Bunnik 2018

Najaarsweekend 2018 in Overijssel

Van vrijdag 7 september tot en met zondag 9 september 2018 was het Combi-Camp weekend op de boerderijcamping De Linderbeek in Den Ham (Overijssel) (www.linderbeek.nl).

Er waren 17 deelnemers met allerlei verschillende modellen en ook een behoorlijk aantal bezoekers die geïnteressserd waren in de Combi-Camp wagens of als trotse eigenaar meer wilde weten.

Voor wie niet kon komen is de eerst volgende mogelijkheid om de Combi-Camp wagens te zien en de gebruikers te spreken op het voorjaarsweekend van 7 tot en met 11 juni 2019 (Pinksterweekend) in Bunnik. De leden van de Combi-Camp Club krijgen begin 2019 de uitnodiging om aan het weekend deel te nemen.

Het groepsveld op de camping Linderbeek; vol met Combi-Campers en kano plezier!

 

  najaarsweekend 02 1000 750

 

najaarsweekend 03 1400 495

Zoeken binnen de inhoud van onze site

Goed om te weten: binnen onze site zijn er twee verschillende mogelijkheden om te zoeken met 'zoekwoorden' of 'zoektermen': je zoekt meteen ook binnen twee verschillende zoekgebieden....

Ben je dus op zoek naar info, doorloop dan aub eerst even beide zoek-opties.

 • Via het topmenu boven elke pagina 'zoeken in site-inhoud' zoek je naar inhoud van artikelen/berichten zoals ze op de site aanwezig zijn.
  - Voer een zoekterm in;
  - Klik 'Zoeken';
  - Je krijgt een resultatenpagina met artikeltitels en artikel-strofes waaruit je kunt kiezen;
  - Elk resultaat brengt je naar een artikel;
  - Met browserknop 'vorige' ga je vanuit een opgeroepen artikel terug naar de resultatenpagina. 

 • Als je vanuit het topmenu (ingang 'Forum') in het forum bent binnengekomen, dan vind je daar een tweede functie 'Zoeken' [zie beneden/onder de topmenu-lijn]
  Je  zoekt vanuit deze functie alleen binnen de forum'posts' :
  - Geef via 'Zoekopties' ook even aan binnen welke 'termijnen' wilt zoeken (bijv: 'Zoek bericht van': 'elke datum' en 'nieuwer');
  - Klik op knop 'Zoeken': scroll naar beneden;
  - Je krijgt een resultatenpagina met posting-onderwerpen waaruit je kunt kiezen.

Vind je geen bevredigende antwoorden, maak dan alsnog een nieuw onderwerp aan in het forum!

Succes!
   

Nieuwe website

Per vandaag (28 februari) beschikt de Combi Camp Club over een gloednieuwe website. Voorzien van de nieuwste techniek en gestoken in een fris jasje.

Uiteraard is de site niet in één keer op orde. Omdat er onder andere een geheel andere manier voor het indelen van de artikelen wordt gebruikt, is bijvoorbeeld de sectie 'Nieuws' nog wat kaal: de berichten die eerst op de voorpagina te lezen waren, zijn nu ondergebracht in aparte rubrieken. Hierdoor blijft het overzicht beter bewaard.

En ach, ook deze rubriek vult zich vanzelf weer...

Mocht u iets aantreffen wat niet naar behoren werkt, meld dit dan per mail aan 'info AT cc-club.nl'

Login