Voorjaarsweekend 2018

 

Over iets meer dan twee weken en dan is het Pinksteren. Dus ook de voorjaarsbijeenkomst van de Combi Camp Club. Van vrijdag 18 mei tot en met maandag 21 mei wappert onze vlag op het terrein van Buitengoed Camping de Boomgaard in Bunnik (http://www.buitengoeddeboomgaard.nl). Op donderdag aankomen of op dinsdag vertrekken is ook mogelijk. Deelname aan het weekend is alleen mogelijk voor leden van de Combi-Camp Club. Nog geen lid, geen probleem. Dit kan gelijk geregeld worden tijdens de aanmelding voor het weekend.

 

Bunnik 2017

Een bezoek aan een Combi-Camp weekend staat open voor iedere belangstellende. Maar als lid (met een Combi-Camp vouwwagen) bent u van harte welkom om het gehele weekend te genieten van de fraaie omgeving van Bunnik. Onze weekenden zijn bij uitstek geschikt om allerlei tips en wetenswaardigheden uit te wisselen over de CC-vouwwagens. Allemaal leuk en interessant maar uiteraard gaat het ook om de onderlinge contacten, overdag maar ook 's avonds rond het kampvuur. Behalve de ledenvergadering wordt er (meestal) niets georganiseerd. Er is geen enkele verplichting, zelfs niet voor de (traditionele) zaterdagse barbecue.

De tarieven voor deelname aan het weekend zijn als volgt:

 

 • Per nacht € 24,00 (inclusief 2 personen, één auto, één kampeermiddel, elektra, douche, toeristenbelasting en milieuheffing)
 • Extra persoon (vanaf 12 jaar) € 5,50 per nacht.
 • Kind (3-12 jaar) € 3,50 per nacht
 • Bijzettent € 2,50 per nacht
 • Huisdier € 1,50 per nacht

De aanmelding van de deelnemers en de betaling verloopt via de Combi Camp Club. Men kan zich aanmelden voor de bijeenkomst via opgaveATcc-club.nl. I.v.m. het vaststellen van het deelname bedrag en de registratie op de camping bij de opgave het volgende vermelden:

 • Aankomst en vertrekdatum.
 • Namen van alle deelnemers en geboortedatum.
 • Of er een hond meekomt (of twee).
 • Of er gebruik wordt gemaakt van een bijzettent.

Na ontvangst van uw opgave krijgt u een bericht omtrent het te betalen bedrag. We hebben ruimte voor maximaal 30 wagens. Dus meld je snel aan, want vol is vol. We hopen dat het niet nodig is maar annulering is ten allen tijden kosteloos mogelijk.

 

Zoeken binnen de inhoud van onze site

Goed om te weten: binnen onze site zijn er twee verschillende mogelijkheden om te zoeken met 'zoekwoorden' of 'zoektermen': je zoekt meteen ook binnen twee verschillende zoekgebieden....

Ben je dus op zoek naar info, doorloop dan aub eerst even beide zoek-opties.

 • Via het topmenu boven elke pagina 'zoeken in site-inhoud' zoek je naar inhoud van artikelen/berichten zoals ze op de site aanwezig zijn.
  - Voer een zoekterm in;
  - Klik 'Zoeken';
  - Je krijgt een resultatenpagina met artikeltitels en artikel-strofes waaruit je kunt kiezen;
  - Elk resultaat brengt je naar een artikel;
  - Met browserknop 'vorige' ga je vanuit een opgeroepen artikel terug naar de resultatenpagina. 

 • Als je vanuit het topmenu (ingang 'Forum') in het forum bent binnengekomen, dan vind je daar een tweede functie 'Zoeken' [zie beneden/onder de topmenu-lijn]
  Je  zoekt vanuit deze functie alleen binnen de forum'posts' :
  - Geef via 'Zoekopties' ook even aan binnen welke 'termijnen' wilt zoeken (bijv: 'Zoek bericht van': 'elke datum' en 'nieuwer');
  - Klik op knop 'Zoeken': scroll naar beneden;
  - Je krijgt een resultatenpagina met posting-onderwerpen waaruit je kunt kiezen.

Vind je geen bevredigende antwoorden, maak dan alsnog een nieuw onderwerp aan in het forum!

Succes!
   

Nieuwe website

Per vandaag (28 februari) beschikt de Combi Camp Club over een gloednieuwe website. Voorzien van de nieuwste techniek en gestoken in een fris jasje.

Uiteraard is de site niet in één keer op orde. Omdat er onder andere een geheel andere manier voor het indelen van de artikelen wordt gebruikt, is bijvoorbeeld de sectie 'Nieuws' nog wat kaal: de berichten die eerst op de voorpagina te lezen waren, zijn nu ondergebracht in aparte rubrieken. Hierdoor blijft het overzicht beter bewaard.

En ach, ook deze rubriek vult zich vanzelf weer...

Mocht u iets aantreffen wat niet naar behoren werkt, meld dit dan per mail aan 'info AT cc-club.nl'

Login