De Combi-Camp Club is een vereniging, waarvan u lid kunt worden. Het lidmaatschap is niet nodig voor het bezoeken van deze website en/of deelnemen aan het forum, dit is allemaal gratis. Lidmaatschap is wèl noodzakelijk voor het deelnemen aan onze Clubweekeinden die twee maal per jaar gehouden worden. Ook steunt u met uw lidmaatschap de vereniging in bijvoorbeeld het realiseren van deze website en de kosten die gemoeid zijn met het bestaan als vereniging.

Betalend lid worden geeft u ook het recht deel te nemen aan de jaarlijkse ledenvergadering als ook stemrecht tijdens deze vergadering.

U wordt lid door de contributie van € 15,00 te storten op rekening NL63 INGB 0005 8275 19, t.n.v. Combi-Camp Club. Vermeld bij uw overschrijving uw e-mailadres.

LET OP, sommige banken accepteren de '@' niet als teken. Zet dan in plaats van dat teken het woordje AT in uw e-mailadres! Stuur ter controle van uw aanmelding ook een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In principe worden alle betalende leden onder vermelding van voornaam en woonplaats opgenomen in de ledenlijst die gepubliceerd wordt in het besloten deel van deze website. Als u tegen deze vermelding bezwaar heeft, dan kunt u dat kenbaar maken in dat zelfde mailbericht.

De contributie is nodig voor onder andere:

  • de organisatie van de kampeerweekenden
  • aanschaf en beheer diverse materialen voor de kampeerweekenden
  • instandhouding van de website

Het genoemde contributiebedrag is een -jaarlijks tijdens de ledenvergadering vastgesteld- minimumbedrag. Een hogere bijdrage storten mag natuurlijk altijd!