Registratie via Beheer voor gebruik forum Ga naar de registratiepagina

Gebruik van de website en deelname aan het forum is gratis. Wel is het zo dat het grootste gedeelte van de inhoud gereserveerd is voor geregistreerde gebruikers.

Registratie en toelating gebeurt handmatig via Beheer en deze procedure is voornamelijk bedoeld om ongewenst gebruik van Robots op het forum te voorkomen. Elke eerste aanmelding wordt handmatig door Beheer 'gevalideerd en doorgezet'. 

De meegezonden 'URL die u ontvangt bij registratie werkt niet'. Click daar niet op. Maar wacht een dag en ga zelf naar www.cc-club.nl en log in met het eerder opgegeven User  ID en wachtwoord. Lukt het inloggen niet (omdat u bijvoorbeeld een week later weer probeert en de toegang weer is geblokkeerd) dan kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarna een UID PW activatie zal plaatsvinden.

Veel plezier op dit informatierijkeforum alvast!!

De vereniging en haar bestuur bestaan in z'n geheel uit vrijwilligers. Dit betekent dat niet altijd direct wordt gereageerd op mailtjes of vragen op het forum.

Lid worden van de vereniging. Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap. U kunt als bezitter of liefhebber van een Combi-Camp vouwwagen ook lid worden van onze vereniging. In dat geval betaalt u jaarlijkse contributie en heeft u als bezitter van een CC recht op deelname aan onze tweejaarlijkse kampjes.

De Combi-Camp Club is een vereniging van mensen die een Combi-Camp vouwwagen hebben of in deze vouwwagen geïnteresseerd zijn. De club wil een platform zijn voor haar leden met als doel:

  1. informatie en ervaringen uitwisselen
  2. onderling vragen beantwoorden
  3. contacten onderhouden met importeur en fabrikant
  4. contacten onderhouden met zusterclubs in andere landen

Zij doet dat door:

  1. het onderhouden van een website voor clubleden en geïnteresseerden
  2. het uitwisselen van tips en ervaringen
  3. het organiseren van activiteiten (bij voldoende belangstelling)

De Combi-Camp Club is als vereniging ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en beschikt derhalve over Statuten. Deze zijn door leden op te vragen bij het bestuur.