Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij
  • Pagina:
  • 1

Onderwerp:

Spanning op deur tussen slaapcabine en voortent-zit de tent wel goed ingeregen? 3 jaren 2 weken geleden #20377

  • marco.van.gijzen
  • marco.van.gijzen's Profielfoto Onderwerp Auteur
Beste mensen...twee jaar geleden onze Combi Camp Venezia uit 2003 gekocht. Vorig jaar helaas niet kunnen gebruiken maar dit jaar een voorjaarsplek op een camping. Met weinig ervaring stuiten we toch op wat problemen bij het opzetten waar we hopelijk hier wat hulp voor kunnen vinden.

Wat is het geval....vorig weekend hebben wijn onze Combi Camp Venezia opgezet voor het voorjaar. Hij stond niet helemaal naar onze zin. Hier en daar scheef en niet alles sloot goed aan. We vermoedden dat de bak niet waterpas stond en de opengeklapte vloer "veerde" ook, hing dus enigszins los van de grond. Dit weekend de hele voortent weer losgehaald en alles weer in de bak gelegd. De basis bleek goed, de bak stond netjes waterpas. Vervolgens de boel opengeklapt en het bagagerek op verschillende plekken ondersteund zodat hij netjes steunt op de ondergrond. De tent verder neergezet en alles leek in orde. (de deur kon ook gewoon dicht) Een stuk beter dan het vorige weekend. Nadat we de boel met haring echter hadden vastgezet bleek toch dat er nog een probleem is wat we er na twee uur proberen en doen nog niet uit hebben gekregen. Probleem is dat er veel te veel spanning op de deur tussen de slaapcabine en de voortent zit. Ook nadat we weer haringen los hadden gehaald en extra palen hadden verwijderd bleef de spanning op de rits staan. Wat we zien is dat de middelste stiknaad niet recht naar beneden loopt maar van rechtsboven naar linksonder loopt. Verder zien we "vouwen" in het doek achter de keuken en lijkt de hoek links achter de keuken gedraaid te zitten. Toen we rond de bak gingen kijken naar het profiel waar de tent zit ingeregen vonden we aan de achterkant een stuk rijgkoord wat niet goed in het profiel zat. Dat hebben we kunnen herstellen en het lijkt dat als de hele boel en paar centimeter verder op kan schuiven het probleem op te lossen lijkt. Wij krijgen het doek echter niet opgeschoven. Misschien, als we de hele boel weer plat gooien, dat dat wel lukt maar voordat we daaraan beginnen willen we eerst zekerheid dat dat überhaupt kan.

VRAAG 1: Kan je op de een of andere manier zien of het doek op de goede plaats zit, is er bijvoorbeeld ergens een referentiepunt op doek en bak?
VRAAG 2: Zijn er misschien andere tips te geven om die probleem mogelijk te tackelen?

Hopelijk verduidelijken de bijgevoegde foto's de situatie enigszins.

Dank! Marco.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Spanning op deur tussen slaapcabine en voortent-zit de tent wel goed ingeregen? 3 jaren 2 weken geleden #20379

  • Villa Venezia
  • Villa Venezia's Profielfoto
  • Offline
  • Berichten: 363
  • Ontvangen bedankjes 23
Beste Marco,
stel je vraag ook in de Facebookgroep ‘Op Avontuur met Combi-Camp’. Die groep is heel actief en je zult veel reacties krijgen!
Met vriendelijke groet, 
Marry VV
CCfan sinds 1997
De volgende gebruiker (s) zei dank u: marco.van.gijzen

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

  • Pagina:
  • 1
Moderators: LenieDuNord
Tijd voor maken pagina: 0.068 seconden