Nazomer weekend Combi-Camp Club

Het nazomer weekend van de Combi-Camp Club is dit jaar in de provincie Brabant in de buurt van het dorp Riethoven. We staan op camping Heierhof (www.heierhof.nl). De officiële start van het weekend is op vrijdag 13 september en het einde op zondag 15 september. Onderstaand een foto van vorig jaar; hopelijk is het dit jaar wat groener.

Deelnemers weekend

Voor het actuele overzicht van de aanmeldingen voor het weekend zie het bericht op het forum. Er is plek voor ongeveer 21 wagens. Als er meer aanmeldingen komen dan gaat het bestuur contact opnemen met de camping. We zien nog mogelijkheden voor een paar plekken meer en er is ook kans dat er nog "normale" plekken beschikbaar zijn op het veld direct gelegen naast ons veld.

De tarieven zijn als volgt:

  • De plek € 16,50 per nacht (inclusief twee personen en elektra).
  • Personen (vanaf 12 jaar) € 6,00 per nacht.
  • Kind (4-12 jaar) € 3,50 per nacht.
  • Bijzettent € 0,00 per nacht.
  • Huisdier € 1,00 per nacht.
  • Toeristenbelasting € 0,75 p.p.p.n. (ook voor de kinderen).

De aanmelding van de deelnemers en de betaling verloopt via de Combi-Camp Club. Aanmelden voor het weekend via opgave ‘apenstaartje’ cc-club.nl.

Bent u nog geen lid en heeft u interesse stuur dan een mail naar info ‘apenstaartje’ cc-club.nl.

Bezoekers weekend

Geïnteresseerd in een Combi-Camp vouwwagen en wilt u de wagens eens bekijken buiten de showroom, in weer en wind, dan is dit weekend de kans. Er is voor vele tientallen jaren ervaring met de Combi-Camp wagens aanwezig. De beste tijden voor een bezoek zijn zaterdag- en zondagochtend. Als u langs komt dan wel even melden bij de receptie van de camping.

 

camping 2019

Login