Over ruim een maand en dan is het Pinksteren. Dus ook de voorjaarsbijeenkomst van de Combi Camp Club. Van vrijdag 18 mei tot en met maandag 21 mei wappert onze vlag op het terrein van Buitengoed Camping de Boomgaard in Bunnik (http://www.buitengoeddeboomgaard.nl). Op donderdag aankomen of op dinsdag vertrekken is ook mogelijk. Deelname aan het weekend is alleen mogelijk voor leden van de Combi-Camp Club. Nog geen lid, geen probleem. Dit kan gelijk geregeld worden tijdens de aanmelding voor het weekend.

 

Bunnik 2017

Een bezoek aan een Combi-Camp weekend staat open voor iedere belangstellende. Maar als lid (met een Combi-Camp vouwwagen) bent u van harte welkom om het gehele weekend te genieten van de fraaie omgeving van Bunnik. Onze weekenden zijn bij uitstek geschikt om allerlei tips en wetenswaardigheden uit te wisselen over de CC-vouwwagens. Allemaal leuk en interessant maar uiteraard gaat het ook om de onderlinge contacten, overdag maar ook 's avonds rond het kampvuur. Behalve de ledenvergadering wordt er (meestal) niets georganiseerd. Er is geen enkele verplichting, zelfs niet voor de (traditionele) zaterdagse barbecue.

De tarieven voor deelname aan het weekend zijn als volgt:

 

  • Per nacht € 24,00 (inclusief 2 personen, één auto, één kampeermiddel, elektra, douche, toeristenbelasting en milieuheffing)
  • Extra persoon (vanaf 12 jaar) € 5,50 per nacht.
  • Kind (3-12 jaar) € 3,50 per nacht
  • Bijzettent € 2,50 per nacht
  • Huisdier € 1,50 per nacht

De aanmelding van de deelnemers en de betaling verloopt via de Combi Camp Club. Men kan zich aanmelden voor de bijeenkomst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. I.v.m. het vaststellen van het deelname bedrag en de registratie op de camping bij de opgave het volgende vermelden:

  • Aankomst en vertrekdatum.
  • Namen van alle deelnemers en geboortedatum.
  • Of er een hond meekomt (of twee).
  • Of er gebruik wordt gemaakt van een bijzettent.

Na ontvangst van uw opgave krijgt u een bericht omtrent het te betalen bedrag. We hebben ruimte voor maximaal 30 wagens. Dus meld je snel aan, want vol is vol. We hopen dat het niet nodig is maar annulering is ten allen tijden kosteloos mogelijk.

 

Login