Door een zojuist ontvangen afmelding is er weer een plek vrij. Dus als er nog iemand is die zich alsnog wil aanmelden voor het weekend dan kan dat.

Het is nog 7 weken tot Pinksteren. Hoogste tijd om je aan te melden voor het voorjaarsweekend 2017 van de Combi Camp Club. Zoals gebruikelijk valt het voorjaarsweekend samen met het Pinksterweekend. Dit jaar is dat van vrijdag 2 juni tot en met maandag 5 juni

Dit jaar op wederom op Buitengoed Camping de Boomgaard in Bunnik. http://www.buitengoeddeboomgaard.nl

Het wordt een bijzonder weekend. Het is namelijk het 10e jaar dat wij als club samen kamperen. Onze feestcommissie heeft voor dit lustrum een programma bedacht. Maar wij blijven de belangrijkste clubgedachte trouw. Niets moet en bijna alles mag.

Dus wil je wel naar het weekend komen, maar niet deelnemen aan alle of enkele feestactiviteiten, is dit ook mogelijk. Nadere informatie over de feestactiviteiten volgt nog via het forunm of mail.

Wij hebben ruimte voor maximaal 30 wagens. Dus meld je snel aan, want vol is vol.

Eerder komen of later vertrekken is hier mogelijk. Wil je eerder komen of later vertrekken, laat dat even weten bij de aanmelding, dan neem ik contact met je op.

Op dit terrein gelden voor het Pinksterweekend de volgende tarieven:

*Prijs per nacht incl. 2 personen en toeristenbelasting/milieuheffingen : € 23,-
*Prijs per nacht per kind van 0 tot 3 jaar : gratis
*Prijs per nacht per kind van 3 tot 12 jaar : € 3,50
*Prijs per nacht per kind vanaf 12 jaar : € 5,50
*Prijs per nacht per huisdier(aangelijnd) : € 0,75
Douchen en warm water zijn dit jaar gratis.

Nog geen contributie betaald voor 2017? Dan komt er nog € 15,- bij per vouwwagen voor de jaarlijkse contributie.

Men kan zich opgeven voor het weekend via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De bijdrage voor het Pinksterweekend kan vooraf worden overgemaakt op bankrekening NL63INGB0005827519 te Brunssum ten name van Combi Camp Club onder vermelding van Bijdrage Pinksterweekend 2017. Dit kan tot uiterlijk woensdag 31 mei 2017. Ook is het mogelijk om contant te betalen tijdens het weekend zelf. Dus ook late beslissers zijn altijd welkom zolang er nog plek is.

n.b. de deelnemerslijst vind je hier. (op het forum)

Login