Tijdens het komende Najaarsweekend van de Nederlandse Combi Camp Club zal het team van Aart Kok Adventure vestiging Roden (bij sommigen nog beter bekend onder de 'oude' naam B&A Vouwwagencentrum) in samenwerking met de Combi Camp Club een presentatie geven van de nieuwste ontwikkelingen bij het merk Combi Camp.

Zo zal onder andere het nieuwste model, de Flexi, getoond worden en zullen ook de huidige productenlijn en de toekomstige ontwikkelingen toegelicht worden. Daarnaast is er natuurlijk ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen aan de deskundige medewerkers.

Deze presentatie is niet alleen bedoeld voor de deelnemers aan het Najaarsweekend. Graag nodigen wij iedereen uit die interesse heeft in het merk Combi Camp, of je nu al voorzien bent van een kampeermiddel of niet. Het bijwonen van de presentatie is natuurlijk kostenloos. Naast de zaken die het team van Aart Kok Adventure Roden te vertellen en te tonen heeft, kun je ook rustig rondkijken bij de ongeveer 15 tot 20 deelnemende wagens aan het Najaarsweekend en kennis maken met de eigenaren er van om ervaringen, tips en truuks uit te wisselen.

De presentatie zal plaats vinden op zondag 14 september om 10:30 uur op het Evenemententerrein behorend bij mini-camping Oldeholtpade, te vinden aan de Hoofdweg 169a te Oldeholtpade (vlak bij Wolvega, Friesland)

Reserveren of aanmelden is niet nodig, iedereen is welkom!

Ben je al in het bezit van een Combi Camp vouwwagen en wil je ook graag deelnemen aan dit gezellige kampeerweekend, dan kun je je hiervoor alsnog opgeven. Kijk hier voor meer informatie!

Ben je niet in staat deze presentatie bij te wonen maar wil je wel graag meer informatie over de Combi Camp vouwwagens, dan verwijzen we je graag naar één van de verkooppunten.

 

Login