Najaarsweekend 2014: 12, 13 en 14 september in Oldeholtpade

Het najaarsweekend wordt dit jaar in Oldeholdpade gehouden.
In dit plaatsje vlak bij Wolvega is een echte 'gemeente-camping'. Mini Camping Oldeholtpade. Vrijwilligers doen het beheer en de opbrengsten komen ten goede aan de gemeenschap.

Het adres is:
Hoofdweg 169a
8474CD oldeholtpade

link naar de website van de camping (link opent een nieuw venster

We hebben de hele camping gereserveerd. Als er veel deelnemers komen kunnen we ook een deel van het evenemententerrein naast de camping gebruiken.

We zijn welkom van vrijdag 12 september t/m zondag 14 september. Er zijn geen aankomst- en vertrektijden. Mocht men eerder willen aankomen of later willen vertrekken, dan kan men dit zelf regelen met de camping. Vermeld dan wel dat je komt voor het combi camp weekend, anders krijg je misschien te horen dat er geen plek is.

De kosten zijn € 7,50 per persoon per nacht all in, ongeacht de leeftijd. Hondentarief € 1,- per hond per nacht.

De bijdrage voor het Najaarsweekend kan vooraf worden overgemaakt op bankrekening NL63INGB0005827519 te Brunssum ten name van Combi Camp Club onder vermelding van Bijdrage Najaarsweekend 2014. Dit kan tot uiterlijk woensdag 10 september 2014. Ook is het mogelijk om contant te betalen tijdens het weekend zelf. Dus ook late beslissers zijn altijd welkom.

Aanmelden vanaf nu kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Login