Het voorjaarsweekend 2014 staat al weer gepland. Zoals gebruikelijk valt het voorjaarsweekend samen met het Pinksterweekend. Dit jaar is dat van vrijdag 6 juni tot en met maandag 9 juni. En natuurlijk weer op de Abbert in Dronten. (http://www.deabbert.nl/)

Aankomst is op vrijdag vanaf 14.00 uur en vertrek op maandag voor 18.00 uur. Er is geen mogelijkheid eerder te komen of langer te blijven, het is namelijk een groepskampeerterrein, dat we voor de groep huren voor het Pinksterweekend. Tijdens Pinksteren gelden ook afwijkende prijzen en aankomst- en vertrektijden dan vermeld worden op de website van De Abbert.

Het bestuur heeft de volgende prijzen vastgesteld voor 2014. De genoemde prijzen zijn voor het hele weekend van vrijdag tot en met maandag all in en per persoon/hond.

Volwassene: € 30,--
Kind: € 5,--
Hond: € 3,--

Er geldt niet echt een leeftijdsgrens voor de kinderen.

Men kan zich opgeven voor het weekend via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De bijdrage voor het Pinksterweekend kan vooraf worden overgemaakt op bankrekening NL63INGB0005827519 te Brunssum ten name  van Combi Camp Club onder vermelding van Bijdrage Pinksterweekend 2014. Dit kan tot uiterlijk woensdag 4 juni 2014. Ook is het mogelijk om contant te betalen tijdens het weekend zelf. Dus ook late beslissers zijn altijd welkom.

Ik heb er zin heel veel zin in. Wie nog meer?

namens het bestuur,

Lauke

 

Login