Voorjaarsweekend 2017

Door een zojuist ontvangen afmelding is er weer een plek vrij. Dus als er nog iemand is die zich alsnog wil aanmelden voor het weekend dan kan dat.

Het is nog 7 weken tot Pinksteren. Hoogste tijd om je aan te melden voor het voorjaarsweekend 2017 van de Combi Camp Club. Zoals gebruikelijk valt het voorjaarsweekend samen met het Pinksterweekend. Dit jaar is dat van vrijdag 2 juni tot en met maandag 5 juni

Dit jaar op wederom op Buitengoed Camping de Boomgaard in Bunnik. http://www.buitengoeddeboomgaard.nl

Het wordt een bijzonder weekend. Het is namelijk het 10e jaar dat wij als club samen kamperen. Onze feestcommissie heeft voor dit lustrum een programma bedacht. Maar wij blijven de belangrijkste clubgedachte trouw. Niets moet en bijna alles mag.

Dus wil je wel naar het weekend komen, maar niet deelnemen aan alle of enkele feestactiviteiten, is dit ook mogelijk. Nadere informatie over de feestactiviteiten volgt nog via het forunm of mail.

Wij hebben ruimte voor maximaal 30 wagens. Dus meld je snel aan, want vol is vol.

Eerder komen of later vertrekken is hier mogelijk. Wil je eerder komen of later vertrekken, laat dat even weten bij de aanmelding, dan neem ik contact met je op.

Op dit terrein gelden voor het Pinksterweekend de volgende tarieven:

*Prijs per nacht incl. 2 personen en toeristenbelasting/milieuheffingen : € 23,-
*Prijs per nacht per kind van 0 tot 3 jaar : gratis
*Prijs per nacht per kind van 3 tot 12 jaar : € 3,50
*Prijs per nacht per kind vanaf 12 jaar : € 5,50
*Prijs per nacht per huisdier(aangelijnd) : € 0,75
Douchen en warm water zijn dit jaar gratis.

Nog geen contributie betaald voor 2017? Dan komt er nog € 15,- bij per vouwwagen voor de jaarlijkse contributie.

Men kan zich opgeven voor het weekend via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De bijdrage voor het Pinksterweekend kan vooraf worden overgemaakt op bankrekening NL63INGB0005827519 te Brunssum ten name van Combi Camp Club onder vermelding van Bijdrage Pinksterweekend 2017. Dit kan tot uiterlijk woensdag 31 mei 2017. Ook is het mogelijk om contant te betalen tijdens het weekend zelf. Dus ook late beslissers zijn altijd welkom zolang er nog plek is.

n.b. de deelnemerslijst vind je hier. (op het forum)

Zoeken binnen de inhoud van onze site

Goed om te weten: binnen onze site zijn er twee verschillende mogelijkheden om te zoeken met 'zoekwoorden' of 'zoektermen': je zoekt meteen ook binnen twee verschillende zoekgebieden....

Ben je dus op zoek naar info, doorloop dan aub eerst even beide zoek-opties.

 • Via het topmenu boven elke pagina 'zoeken in site-inhoud' zoek je naar inhoud van artikelen/berichten zoals ze op de site aanwezig zijn.
  - Voer een zoekterm in;
  - Klik 'Zoeken';
  - Je krijgt een resultatenpagina met artikeltitels en artikel-strofes waaruit je kunt kiezen;
  - Elk resultaat brengt je naar een artikel;
  - Met browserknop 'vorige' ga je vanuit een opgeroepen artikel terug naar de resultatenpagina. 

 • Als je vanuit het topmenu (ingang 'Forum') in het forum bent binnengekomen, dan vind je daar een tweede functie 'Zoeken' [zie beneden/onder de topmenu-lijn]
  Je  zoekt vanuit deze functie alleen binnen de forum'posts' :
  - Geef via 'Zoekopties' ook even aan binnen welke 'termijnen' wilt zoeken (bijv: 'Zoek bericht van': 'elke datum' en 'nieuwer');
  - Klik op knop 'Zoeken': scroll naar beneden;
  - Je krijgt een resultatenpagina met posting-onderwerpen waaruit je kunt kiezen.

Vind je geen bevredigende antwoorden, maak dan alsnog een nieuw onderwerp aan in het forum!

Succes!
   

Najaarsweekend 2016

NAJAARSWEEKEND 2016: 9, 10 en 11 september 2016

Dit jaar hebben we voor het najaarsweekend een kleine camping in Veere (Zeeland) gereserveerd.De camping heeft geen eigen website. Het is een Vekabo camping:

Hierbij de link naar de Vekabo website en gegevens van de camping (opent in nieuw venster)

BEN TROVATO
Gelegen aan de Landschuurweg 4, 4351 RR te Veere

Rustig gelegen, nabij het strand, Veere en Middelburg. In 2012 is het sanitair volledig vernieuwd en uitgebreid. Er is WIFI aanwezig.

De prijzen zijn € 18,- per wagen per nacht, incl twee personen of 1 persoon, incl stroom. Extra persoon ouder dan 12 jaar € 4,-, jonger dan 12 jaar € 3,-- en kinderen jonger dan 2 jaar zijn gratis.
Een hond kost € 1,- per nacht.

Nog geen contributie betaald voor 2016? Dan komt er nog € 15,- bij per vouwwagen voor de jaarlijkse contributie.

Men kan zich opgeven voor het weekend via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het is een kleine camping met slechts enkele plaatsen (in Zeeland zijn weinig andere mogelijkheden), dus geef je snel op, want vol is vol.

De bijdrage voor het najaarsweekend kan vooraf worden overgemaakt op bankrekening NL63INGB0005827519 te Brunssum ten name van Combi Camp Club onder vermelding van Bijdrage Najaarsweekend 2016.
Dit kan tot uiterlijk woensdag 7 september 2016. Ook is het mogelijk om contant te betalen tijdens het weekend zelf.

Contributie 2016

Omdat deze website niet op 'lucht' draait en wij Combi Campers met zijn allen gebruik maken van de website,
Het bestuur wat kosten maakt voor ons gezamenlijke doel: plezier beleven aan onze Combi-Camp.
Wij de informatie gebruiken en de weekenden bijwonen van de CC- club bestaat er een vorm van 'vrijwillige' contributie 2016,

Voor iedereen die de club een warm hart toedraagt en/of wil deelnemen aan de clubweekenden: De contributie à 15 euro voor 2016 kan weer betaald worden op IBANnummer NL63INGB0005827519 ten name van Combi-Camp Club te Brunssum. Het liefst met vermelding van het e-mailadres, waarbij het bekende teken vervangen wordt door "AT".

De eerste contributiebetalingen voor 2016 zijn al binnen. Wie volgt?

Login