Agenda 2024

Kampeerweekenden:

  • 17 – 20 mei Pinksterweekend op camping Meerveld te Uddel (Veluwe)
  • 6 – 8 september op een nog nader te bepalen locatie ergens in Nederland.

Algemene Leden Vergadering:

  • 19 mei op camping Meerveld te Uddel

Alle leden van de Combi-Camp Club ontvangen gedetailleerde informatie over de kampeerweekenden, zoals onder andere over de aanmelding, eind maart.

Ter verduidelijking: een geregistreerd gebruiker van het forum is niet per definitie lid van de Combi-Camp Club. Lid is een ieder die na aanmelding bij het bestuur ook de contributie heeft betaald. Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap

Deze website en het forum

Het afgelopen jaar is aangekondigd dat de website geheel vernieuwd gaat worden en dat het forum stopgezet wordt. Dat plan is er nog steeds maar de uitvoering ervan is vertraagd. Vooralsnog blijft het forum en de huidige website “in bedrijf”. Omdat onderhoud niet meer wordt uitgevoerd was de verwachting dat door software ontwikkelingen het forum in de loop van 2023 niet meer zou functioneren. Voor sommige gebruikers (onduidelijk is waarom en bij wie) is het nu niet meer mogelijk om nieuwe onderwerpen of reacties op bestaande onderwerpen te plaatsen. De recaptcha (de 'Ik ben geen robot' knop) functioneert niet meer! Het forum raadplegen kan in dat geval nog steeds.

Nieuwe gebruikers voor het forum moeten voor de registratie een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. want de registratie via de website werkt niet meer.

Geplaatst 6 januari 2024 onder Nieuws

Login