Nazomer weekend Combi-Camp Club

Nazomer weekend Combi-Camp Club

Het nazomer weekend van de Combi-Camp Club is dit jaar in de provincie Brabant in de buurt van het dorp Riethoven. We staan op camping Heierhof (www.heierhof.nl). De officiële start van het weekend is op vrijdag 13 september en het einde op zondag 15 september. Onderstaand een foto van vorig jaar; hopelijk is het dit jaar wat groener.

Deelnemers weekend

Voor het actuele overzicht van de aanmeldingen voor het weekend zie het bericht op het forum. Er is plek voor ongeveer 21 wagens. Als er meer aanmeldingen komen dan gaat het bestuur contact opnemen met de camping. We zien nog mogelijkheden voor een paar plekken meer en er is ook kans dat er nog "normale" plekken beschikbaar zijn op het veld direct gelegen naast ons veld.

De tarieven zijn als volgt:

 • De plek € 16,50 per nacht (inclusief twee personen en elektra).
 • Personen (vanaf 12 jaar) € 6,00 per nacht.
 • Kind (4-12 jaar) € 3,50 per nacht.
 • Bijzettent € 0,00 per nacht.
 • Huisdier € 1,00 per nacht.
 • Toeristenbelasting € 0,75 p.p.p.n. (ook voor de kinderen).

De aanmelding van de deelnemers en de betaling verloopt via de Combi-Camp Club. Aanmelden voor het weekend via opgave ‘apenstaartje’ cc-club.nl.

Bent u nog geen lid en heeft u interesse stuur dan een mail naar info ‘apenstaartje’ cc-club.nl.

Bezoekers weekend

Geïnteresseerd in een Combi-Camp vouwwagen en wilt u de wagens eens bekijken buiten de showroom, in weer en wind, dan is dit weekend de kans. Er is voor vele tientallen jaren ervaring met de Combi-Camp wagens aanwezig. De beste tijden voor een bezoek zijn zaterdag- en zondagochtend. Als u langs komt dan wel even melden bij de receptie van de camping.

 

camping 2019

Zoeken binnen de inhoud van onze site

Goed om te weten: binnen onze site zijn er twee verschillende mogelijkheden om te zoeken met 'zoekwoorden' of 'zoektermen': je zoekt meteen ook binnen twee verschillende zoekgebieden....

Ben je dus op zoek naar info, doorloop dan aub eerst even beide zoek-opties.

 • Via het topmenu boven elke pagina 'zoeken in site-inhoud' zoek je naar inhoud van artikelen/berichten zoals ze op de site aanwezig zijn.
  - Voer een zoekterm in;
  - Klik 'Zoeken';
  - Je krijgt een resultatenpagina met artikeltitels en artikel-strofes waaruit je kunt kiezen;
  - Elk resultaat brengt je naar een artikel;
  - Met browserknop 'vorige' ga je vanuit een opgeroepen artikel terug naar de resultatenpagina. 

 • Als je vanuit het topmenu (ingang 'Forum') in het forum bent binnengekomen, dan vind je daar een tweede functie 'Zoeken' [zie beneden/onder de topmenu-lijn]
  Je  zoekt vanuit deze functie alleen binnen de forum'posts' :
  - Geef via 'Zoekopties' ook even aan binnen welke 'termijnen' wilt zoeken (bijv: 'Zoek bericht van': 'elke datum' en 'nieuwer');
  - Klik op knop 'Zoeken': scroll naar beneden;
  - Je krijgt een resultatenpagina met posting-onderwerpen waaruit je kunt kiezen.

Vind je geen bevredigende antwoorden, maak dan alsnog een nieuw onderwerp aan in het forum!

Succes!
   

Nieuwe website

Per vandaag (28 februari) beschikt de Combi Camp Club over een gloednieuwe website. Voorzien van de nieuwste techniek en gestoken in een fris jasje.

Uiteraard is de site niet in één keer op orde. Omdat er onder andere een geheel andere manier voor het indelen van de artikelen wordt gebruikt, is bijvoorbeeld de sectie 'Nieuws' nog wat kaal: de berichten die eerst op de voorpagina te lezen waren, zijn nu ondergebracht in aparte rubrieken. Hierdoor blijft het overzicht beter bewaard.

En ach, ook deze rubriek vult zich vanzelf weer...

Mocht u iets aantreffen wat niet naar behoren werkt, meld dit dan per mail aan 'info AT cc-club.nl'

Login