Registreren op forum, lidmaatschap

Registratie via Beheer voor gebruik forum 

Gebruik van de website en deelname aan het forum is gratis. Wel is het zo dat het grootste gedeelte van de inhoud gereserveerd is voor geregistreerde gebruikers.  Registratie en toelating gebeurt handmatig via Beheer en deze procedure is voornamelijk bedoeld om ongewenst gebruik van Robots op het forum te voorkomen. Elke eerste aanmelding wordt handmatig door Beheer 'gevalideerd en doorgezet'. 

De meegezonden 'URL die u ontvangt bij registratie werkt niet'. Click daar niet op. Maar wacht een dag en ga zelf naar www.cc-club.nl en log in met het eerder opgegeven User  ID en wachtwoord. Lukt het inloggen niet (omdat u bijvoorbeeld een week later weer probeert en de toegang weer is geblokkeerd) dan kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarna een UID PW activatie zal plaatsvinden.  Ga naar de registratiepagina  Veel plezier op dit informatierijkeforum alvast!!

De vereniging en haar bestuur bestaan in z'n geheel uit vrijwilligers. Dit betekent dat niet altijd direct wordt gereageerd op mailtjes of vragen op het forum.

Lid worden van de verenigingKlik hier voor meer informatie over het lidmaatschap. U kunt als bezitter of liefhebber van een Combi-Camp vouwwagen ook lid worden van onze vereniging. In dat geval betaalt u jaarlijkse contributie en heeft u als bezitter van een CC recht op deelname aan onze tweejaarlijkse kampjes.

De Combi-Camp Club is een vereniging van mensen die een Combi-Camp vouwwagen hebben of in deze vouwwagen geïnteresseerd zijn. De club wil een platform zijn voor haar leden met als doel:

 1. informatie en ervaringen uitwisselen
 2. onderling vragen beantwoorden
 3. contacten onderhouden met importeur en fabrikant
 4. contacten onderhouden met zusterclubs in andere landen

Zij doet dat door:

 1. het onderhouden van een website voor clubleden en geïnteresseerden
 2. het uitwisselen van tips en ervaringen
 3. het organiseren van activiteiten (bij voldoende belangstelling)

De Combi-Camp Club is als vereniging ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en beschikt derhalve over Statuten. Deze zijn door leden op te vragen bij het bestuur.

Zoeken binnen de inhoud van onze site

Goed om te weten: binnen onze site zijn er twee verschillende mogelijkheden om te zoeken met 'zoekwoorden' of 'zoektermen': je zoekt meteen ook binnen twee verschillende zoekgebieden....

Ben je dus op zoek naar info, doorloop dan aub eerst even beide zoek-opties.

 • Via het topmenu boven elke pagina 'zoeken in site-inhoud' zoek je naar inhoud van artikelen/berichten zoals ze op de site aanwezig zijn.
  - Voer een zoekterm in;
  - Klik 'Zoeken';
  - Je krijgt een resultatenpagina met artikeltitels en artikel-strofes waaruit je kunt kiezen;
  - Elk resultaat brengt je naar een artikel;
  - Met browserknop 'vorige' ga je vanuit een opgeroepen artikel terug naar de resultatenpagina. 

 • Als je vanuit het topmenu (ingang 'Forum') in het forum bent binnengekomen, dan vind je daar een tweede functie 'Zoeken' [zie beneden/onder de topmenu-lijn]
  Je  zoekt vanuit deze functie alleen binnen de forum'posts' :
  - Geef via 'Zoekopties' ook even aan binnen welke 'termijnen' wilt zoeken (bijv: 'Zoek bericht van': 'elke datum' en 'nieuwer');
  - Klik op knop 'Zoeken': scroll naar beneden;
  - Je krijgt een resultatenpagina met posting-onderwerpen waaruit je kunt kiezen.

Vind je geen bevredigende antwoorden, maak dan alsnog een nieuw onderwerp aan in het forum!

Succes!
   

Login