Nog iets meer dan twee maanden en dan is het Pinksteren. Dus ook de voorjaarsbijeenkomst van de Combi-Camp Club. Van vrijdag 18 mei tot en met maandag 21 mei wappert onze vlag op het terrein van Buitengoed Camping de Boomgaard in Bunnik (http://www.buitengoeddeboomgaard.nl).

Bunnik 2017

Een bezoek aan een Combi-Camp weekend staat open voor iedere belangstellende. Maar als lid (met een Combi-Camp vouwwagen) bent u van harte welkom om het gehele weekend te genieten van de fraaie omgeving van Bunnik. Onze weekenden zijn bij uitstek geschikt om allerlei tips en wetenswaardigheden uit te wisselen over de CC-vouwwagens. Allemaal leuk en interessant maar uiteraard gaat het ook om de onderlinge contacten, overdag maar ook 's avonds rond het kampvuur. Behalve de ledenvergadering wordt er (meestal) niets georganiseerd. Er is geen enkele verplichting, zelfs niet voor de (traditionele) zaterdagse barbecue.

Voor leden van de Combi-Camp Club is aanmelden voor het weekend al mogelijk. Binnenkort zal de aanmelding ook mogelijk worden voor diegenen die nu nog geen lid zijn. Uiteraard kunt u ook nu lid worden. Voor informatie over het lidmaatschap klik hier of meld u aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Login